Nedaleko od ulcinjskog starog grada usukani u jedinstveni ambijent poznatog naselja LIman nalaze se apartmani Djuro. Liman poznat po tome sto nudi jedinstvene uslove za odmor cini apartmane Djuro idealnim izborom za sve ljubitelje istinskog odmora. Blizina samog grada i svih sadrzaja koje grad donosi, ali i izolovanost od svakodnevne buke i guzve jos jedan je od mnogobrojnih razloga zasto su apartmani Djuro pravi izbor za vas odmor.
............................................... procitajte cijeli tekst

 
Ulcinj je danas najpoznatiji kao turisticka destinacija koja svojim posjetiocima nudi jedinstvenu ponudu u obliku pasivnog I aktivnog turizma. Nezavisno od toga da li samo zelite da leskarite na nekoj od mnogobrojnih ulcinjskih plaza, djuskate u nekom od popularnih plaznih barova, setate stazama stoljenjih borova ili zelite da se bavite nekim od sportova na vodi poput polarnog Surfa I Kitinga Ulcinj je grad koji vam to moze pruziti.
............................................... procitajte cijeli tekst

 
Crna Gora je mala ali po mnogo cemu izuzetna mediteranska zemlja. Iako mala zemlja koja se prostire na nepunih 14000km I sa nesto manje od 690 000 stanovnika Crnu goru je jako tesko ukratko opisati I predstaviti. Za to je jednim dijelom zasluzna burna istorija ove drzave, koja je svojim polozajem mamila mnoge osvajace koji su ostavljali svoj pecat I ucinili da je crna gora danas drzava burne proslosti, bogatog kulturnog nasledja ....
............................................... procitajte cijeli tekst